Gençlik Akademisi’nden Koç’a teşekkür

Bursa Gençlik Akademisi Derneği üyeleri, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç'u ziyaret etti. Dernek üyeleri Başkan Ergün Koç'a teşekkür ederek sağladıkları imkanlardan dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Önceki gün gerçekleşen ziyarette Başkan Ergün Koç ile bir araya gelen dernek üyeleri,  gerçekleştirdikleri ilk kamplarını Başkan Ergün Koç ile birlikte değerlendirdi. Söz konusu kampın öncesinde ve sonrasında Karacabey Belediye Başkanlığı personelinin özveriyle çalıştığını ve kendilerine her türlü imkanı sağladığını dile getiren Gençlik Akademisi Başkanı Ömer Alparslan, bu anlamda personele de teşekkürlerini iletti.

Özellikle ilaçlama konusunda Yeniköy Belediye Kamp Amiri Yılmaz Çakır'ın titiz bir çalışma gerçekleştirdiğini ve haşare sorununu en aza indirdiğini belirtirken, elektrik tesisatı, teknik malzemeler ve diğer gerekenlerinde eksiksiz yerine getirildiğinin altını çizdi.

Alparslan ayrıca, Yeniköy halkının da kendilerini sık sık ziyaret edip yardımcı olma noktasında sürekli talepte bulunduklarını ve bundan kendilerinin olduğu kadar yurtdışından gelen öğrencilerinde çok memnun kaldıklarını sözlerine ekledi.

15 Temmuz'da başlayacak ikinci kamp hakkında Başkan Koç ile fikir alışverişinde bulunan dernek üyeleri bu kez deniz turu, Karacabey gezisi gibi farklı faaliyetler için Belediye Başkanı'ndan destek istedi.

Gençlik Akademisi olarak bir akşam yürüyüş yolu üzerinde farklı ülkelerden gelen öğrencilerin, kendi ülkelerini tanıtacakları bir stand kurup, ülke fotoğraflarıyla ve bayrağıyla Yeniköy tatilcilerine ülkelerini tanıtacak bir faaliyette bulunmak istediklerini ifade etti.

Başkan Ergün Koç'ta bu anlamda kendilerine gereken her türlü desteğin yapılacağını ve söz konusu faaliyetlerin en başta kendisini heyecanlandırdığını dile getirerek Karacabey halkının da bu etkinlikten çok memnun olacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.