Gençlerbirliği’nin Spor Okulu’na yoğun ilgi

Karacabey Gençlerbirliği Spor Kulübü Yaz Spor Okulu’nda çalışmalar başladı. Altyapı antrenörlerinin gözetimi altında çalışan minik sporcuları Yaz Futbol Okulu’nun yanı sıra, Yaz Basketbol Okulu’na yoğun ilgi gösterdi.
Bursa 1. Amatör Küme’de mücadele eden Karacabey Gençlerbirliği Spor’un altyapısına futbolcu kazandırmak ve ilçedeki çocuklara spor yaptırmak amacıyla yola çıkan kulüp yöneticileri yaz okuluna gösterilen ilgiden memnun.
Gençlerbirliği Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu’nda altyapı antrenörleri Kamil Çağlı, Kemal Tetik, ve Mehmet Pala gözetimindeki çalışmalar, haftanın 3 günü yaş gruplarına göre M. Fehmi Gerçekler Stadyumu’nda yapılıyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gruplar halinde çalışmalara başlayan 70 sporcu fiziksel ve taktik antremanlarla yeteneklerini geliştiriyor.
Amaçlarının yetenekli oyuncuları Karacabey Gençlerbirliği Spor Kulübü altyapısına kazandırmak olduğunu belirten “Takırdak” lakaplı eski futbolcu Genel Koordinatör İsmail Aksoy, gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmak, spor yapmalarını sağlamak için yaz futbol okulu çalışmalarının yapıldığını söyledi. Aksoy, Karacabey Gençlerbirliği’nin yetiştirdiği çok sayıda sporcunun Bursa Amatör Küme, İkinci, Üçüncü Lig’de futbol yaşantısını sürdürdüğünü belirterek, Türk futboluna büyük bir katkı yaptıklarını vurguladı.
Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün Yaz Basketbol Okulu’na bu yıl gösterilen ilgi ise Antrenör Esra Pala’yı oldukça sevindirdi. Basketbol’a bu yıl 33 kişinin katıldığını belirten Pala, Atatürk Spor Salonu’ndaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.
Karacabey Gençlerbirliği Spor Kulübü yöneticileri Yaz Spor Okulu’nun sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için yaptıkları katkılardan dolayı Prestij Mobilya, Zirve Aracılık, Erdik Ticaret, Vodafon Viracalı, Oruç Tarım, Özkan Ltd. Şti ve Güncü Unlu Mamülleri Ltd. şirketlerine teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.