Gençlerbirliği coştu bir kere: 69-40

Karacabey Gençlerbirliği Genç Erkekler Basketbol takımı, önceki akşam oynadığı play off ilk maçında Orhangazi Gençliksor'u 69-40 yenerek müthiş bir başlangıç yaptı. Temsilcimiz Gençlerbirliği, 01 Şubat'taki ikinci maçında Bursa'nın güçlü takımlarından Oyak Renault'u konuk edecek.
Taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan ve Karacabey'in gururu olan Gençlerbirliği Genç Erkekler Basketbol takımı, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda ağırladığı Orhangazi Gençlikspor karşısında zorlanmadı. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, sahadan 69-40 gibi farklı bir skorla ayrıldı.
Bursa Bölgesel Lig'de mücadele eden temsilcimiz, Antrenörler Yakup Özden ve Hamza Koçak önderliğindeki büyük çıkışını sürdürüyor. Gençlerbirliği'nin genç basketçileri, Cuma akşamı oynanacak Oyak Renault maçında da taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu duyurdu.
    9 zorlu takımın bulunduğu grupta mücadele edecek olan Temsilcimiz Gençlerbirliği'nin, ilk iki sırada kendine yer bulması durumunda, Türkiye Şampiyonasına katılma adına büyük bir şans yakalayacağı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.