Geleceğimizi yetiştiriyoruz!

Karacabey Lisesi’nin Karnaval Pizza’da düzenlediği Öğretmenler Günü etkinliği görülmeye değerdi:

            Karnaval Pizza’da gerçekleşen etkinliğe Cumhuriyet Savcısı İsmail Güngör, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Arı, Karacabey Lisesi Okul Müdürü İhsan Vurgun, İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Abdurrahim Üner, Karacabey Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Sevgi Özurgancı, idareciler, öğretmenler ve eşleri katıldı.

            Zengin ve lezzetli menüsüyle Karacabey’in gözde mekânları arasına girmeyi hedefleyen Karnaval Pizza, özellikle iç mekân tasarımı, ferah ve huzurlu ortamıyla şimdiden ilgi odağı haline geldi.

            Yemek öncesi kısa bir konuşma yapan Karacabey Lisesi Müdürü İhsan Vurgun, tüm eğitim camiasının Öğretmenler Günü’nü kutladı. Görevlerinin kutsallığına değinen Vurgun, “Geleceğimizi yetiştiriyoruz. Amacımız bir. Bu anlamlı günümüz kutlu olsun” dedi.

Vurgun konuşmasının ardından Karacabey Lisesi’nin eski, İmam Hatip Lisesi’nin yeni Müdürü Abdurrahim Üner’e verdiği hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi sundu.

Aldığı plaketin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden Üner de, tüm eğitimcilerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak Karacabey Lisesi Okul Müdürü İhsan Vurgun’a teşekkür etti.

Bu arada, Karnaval Pizza İşletmecileri Cem Ünal ve Kader Ünal, bu Pazar günü saat 14.00’te Şener Organizasyon’un katkılarıyla gerçekleştirecekleri açılışa tüm ilçe halkını davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.