Gazeteci toplum için çok önemlidir!

Ziyarette ilk olarak çalışan personelin anlamlı gününü kutlayan Aşkınoğlu, daha sonra MELTEM Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı ile bir araya geldi.
Gazetecinin toplumda önemli bir görev üstlendiğini kaydeden Aşkınoğlu, şu görüşlere yer verdi; “Haber almanın etkili araçlarıyla kurumlar ve bireyler arasında veri akışını sağlayan, halkımızın gözü kulağı olarak özgür, tarafsız ve evrensel meslek ilkeleri ışığında görevini sürdüren bağımsız ve güçlü bir basın, kaçınılmaz bir öneme sahiptir.
Bu düşüncelerle, görevlerini yerine getirirken meslek ilkelerini ve etiğini gözeterek tarafsız, dürüst haberciliği ön planda tutan ve toplumun sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü, şahsım ve Karacabey Emniyet Teşkilatı adına kutlar, başarılar dilerim.

İlçe Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu’na anlamlı ziyaretinden dolayı teşekkür eden MELTEM Gazetesi Sahibi İbrahim Bursalı, 50 yılı aşkın süredir dürüst gazetecilik anlayışıyla Karacabey insanına hizmet ettiklerini söyledi.
MELTEM’in doğru, dürüst ve tarafsız değerlerinden asla ödün vermeden bu günlere geldiğini belirten Bursalı, Karacabey’in gözü, kulağı, dili olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.