Fit Club Fitness Center hizmete girdi

Karacabey'de uzun yıllar eksikliği hissedilen “Fit Club Fitness Center” önceki gün görkemli bir açılışla hizmete girdi.
    Drama Mahallesi Mustafa Çorlu Sokak No: 17'de (Hamam karşısı) Kaymakam Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı ve Vergi Dairesi Müdürü Ali Kalkan'ın kurdelesini kestiği modern spor salonu açılışı büyük ilgi gördü.
    Gökhan Özdamar, Tayfun Akdeniz ve Hasan Üçtaş'ın sahibi olduğu, Fit Club Fitness Center Spor Salonu'nda sağlıklarını düşünen ve spor yapmak isteyenler bay ve bayanlara yönelik son model teknolojik cihazlarla günün değişik saatlerinde hizmet verilecek.
    Spor Salonu ile ilgili bilgi veren İşletme Sahiplerinden Gökhan Özdamar, “Aynalarla çevrelenmiş, hoş fotoğraflarla süslenmiş, mekanımızda müzik eşliğinde spor yaparken tüm stresinizi atacaksınız. Ayrıca Fitness Center'da kardiyolazkulay aletler, müzikle kas geliştirmeye yönelik makinelerle serbest ağırlık aletleri, kalp atışlarınızı izleyebileceğiniz bilgisayar kontrollü koşu bantları, step makineleri, elektrik ve kondisyon bisikletlerinin en son modelleri bulunuyor. Lüks fitnes center, vücudun yağ, kas ve sıvı ölçümü sonucu, uzman eğitmenler tarafından verilen bireysel programlarla formunuzu koruyabileceğiniz ideal bir spor salonudur” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.