Finansbank’tan Karacabey tarımına destek

*Yenilikçi ve ihtiyaca özel finansal çözümleri ile sektörde fark yaratmayı hedefleyen Finansbank, Karacabey Ziraat Odası ile gerçekleştirdiği işbirliği ile oda üyelerine, uygun vade, faiz ve teminatlarla finansman ihtiyaçlarını karşılama olanağı sunuyor.

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Meclis Başkanı Nuri Karaca, Finansbank Marmara Tarım Bölge Yönetmeni Gökhan Akçay, Karacabey Şube Müdürü Serdar Murat Şenlik ve Marmara Bölge Satış Müdürü Bülent Akyıldız’ın katıldığı protokol imza töreninde oda yöneticileri de yer aldı.

Finansbank, kalabalık bir katılımla gerçekleşen protokol kapsamında bir yıl boyunca Karacabey Ziraat Odası üyelerine, uygun vade, faiz ve teminatlarla kredi kullanma fırsatı sunacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Finansbank Karacabey Şube Müdürü Serdar Murat Şenlik, “Karacabey Ziraat Odası ile imzaladığımız protokol ile oda üyeleri bir sene boyunca avantajlı vade, faiz ve teminatlarla finansman ihtiyaçlarını zorlanmadan karşılayabilecekler. Finansbank Tarım Bankacılığı olarak, birçok yenilik ve kolaylıklarla tarım sektörüne katkılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Finansbank Marmara Tarım Bölge Yönetmeni Gökhan Akçay, Türkiye’nin en önemli tarım merkezden Karacabey’e ayrı bir önem verdiklerini belirterek, bu konuda profesyonel bir ekip kurduklarını ve ilçe tarımına katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Karacabeyli üreticilerin yararına olan her şeye destek vereceklerini belirten Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karahasanoğlu, ülke tarımının desteklenmesi gerektiğine dikkat çekti.

 

 

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.