Fenerbahçelilerin yeni yuvası hizmete girdi

Fenerbahçelilerin yeni yuvası hizmete girdi
Karacabey Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği, Esentepe Mahallesi Atatürk Parkı’ndaki eski yerinden, Drama Mahallesi 125 Sokak, No:16’daki yeni yuvasına önceki gün taşındı.
Görkemli dizaynı ve hoş görüntüsüyle dikkat çeken yeni lokalin işletmeciliğini Dinçer Eren yapıyor. Karacabeyli tüm Fenerbahçelileri davet eden Dernek yöneticileri, kaliteli hizmeti sunmayı sürdüreceklerini belirtti.
Sarı lacivert bayraklarla süslenen ve 25 bin YTL’ye hizmete açılan yeni lokal, dev plazma ile maç keyfinin yanı sıra, kablosuz internet bağlantısıyla da tüm Fenerbahçelileri kucaklıyor.
Dernek Yöneticileri; Engin Bezek, Mehmet Ali Köfteci, Haluk Aka, Hakan Vapur ve Ali Göroğlu, Kadıköy’de oynanacak tüm Fenerbahçe maçlarına servis kaldıracaklarını belirterek, “Dernek Lokalimizi yeni binamıza taşıdık. Bundan böyle Karacabey’li Fenerbahçelilerin yeni adresi hizmete açılmıştır. Fenerbahçeliliğin dolu dolu yaşanabilmesini sağlamak biz dernek yöneticilerinin öncelikli sorumluluğudur.
Şehrimizde Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği olarak bugüne değin güzel faaliyetler gösterdik. Bundan böyle kulübümüzün de hassasiyetle üzerinde durduğu alt yapı çalışmasına ağırlık vereceğiz. Taraftarlarımızın ilgi ve katılımı ile bundan böyle yeni adresimizde daha değişken faaliyetler göstermeyi amaç ediniyoruz. Derneğimizde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyoruz ve tüm taraftarlarımızı derneğimize bekliyoruz” diyerek sözlerini noktaladılar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.