Evliliğe ilk adımı attılar

Evliliğe ilk adımı attılar
Karacabey’in tanınmış ailelerinden Trakya Birlikten emekli Bilal ve Ayşe İçöz’ün oğulları Güngör İçöz ile emekli eğitimci Kemal ve Nalan Yazar’ın kızları Elçin Yazar önceki akşam düzenlenen görkemli bir törenle nişanlandı.
Öğretmen Evi’ndeki nişan töreninde siyaset ve eğitim camiası bir araydı. Güngör İçöz’ün dayısı olan Arslan Emlak Sahibi Ergün Arslan’ın da büyük destek verdiği nişan törenine, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, İlçe Başkanı Orhan Karabaş, Belediye Meclis Üyesi Adayı Bülent Fıçıcı, Anavatan Partisi Belediye Meclis Üyesi Şaban Önen, Basın Sözcüsü Dündar Özseçen, Yönetim Kurulu Üyesi Adem Karabacak ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Kenan Şahin’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Elçin Yazar’ın babası eski Öğretmen Evi Müdürü Kemal Yazar, şıklığı ve zerafeti ile göz dolduran genç çiftin nişan yüzüklerini takarak, kurdeleyi kesti. Mutlulukları gözlerinden okunan Güngör İçöz ve Elçin Yazar, 25-26 Eylül 2009 tarihindeki düğünlerine tüm akraba ve dostlarının davetli olduklarını belirterek, herkese teşekkür ettiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.