Eski Başhekim ile Müdür’e soruşturma!

Karacabey Devlet Hastanesi’nde ihalesiz iş yapldığı iddiaları gündemi sarstı:

*Kaymakam Dursun Balaban, “Ön incelemenin sonucu görülmeden bu konu ile ilgili yorum yapılmasını doğru bulmuyorum” dedi.

Hastane Müdürü ile eski Başhekim’in yasa gereği yapılması gereken “Bilgisayar İhalesi”ni ihale yapmadan Prestij isimli bir firmaya verdikleri iddiaları gündemi sarstı.
Arnil Bilgisayar Firmasının Karacabey Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunmasından sonra başlayan soruşturmayla birlikte ortalık karıştı. Bilgisayar programcılığı yapan firmalar birbirlerini eleştirdi.
Karacabey Kaymakamlığı usulsüzlükle ilgili ön inceleme başlatırken, görevlendirdiği Muhakkik Devlet Hastanesi’ndeki soruşturmaya odaklandı.
Eski Başhekim Metin Eski’nin istifa etmeden bir gün önce gerçekleştirilmiş olduğu ortaya çıkan usulsüz anlaşmanın çok ilginç bulunduğu belirtildi.
Eski Başhekim Metin Eski ile Müdür Coşkun Polatdemir’in Karacabey Devlet Hastanesi’ne geldikleri günden bu yana sergiledikleri uygulamaların sıra dışı olduğunu dile getiren vatandaşlar, “Kim yasa dışı iş yaptıysa cezasını çeksin. Hastanemiz usulsüzlük ve yolsuzluk söylentilerinden kurtulsun” dedi.
Karacabey’de günün konusu olan Devlet Hastanesi’ndeki soruşturmayla ilgili görüş belirtmek istemeyen Kaymakam Dursun Balaban ise, “Ön inceleme tamamlanmadan açıklama yapılmasını doğru bulmuyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.