Es-Em coştu, Nestle zoru başardı!

Es-Em coştu, Nestle zoru başardı!
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği, “Herkes İçin Her Yaşta Spor Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Salon Futbol Turnuvası”nda grup maçlarının sona ermesinin ardından önceki akşam başlayan final karşılaşmaları nefes kesti.
Olgunlar kategorisinde finalin adı belli oldu. Yari final ilk maçında Borsa, son şampiyon Emniyetspor’u 4-1 yendi. Diğer maçta ise Nurmak, Foto Özen’i 3-0’la geçerek finalde Borsa’nın rakibi oldu.
Gençler kategorisi çeyrek final maçları sonunda, Fiziksel Engelliler ile Türk Sağlık Sen ve Es-Emspor ile Nestle final için kozlarını paylaşacak.
Fiziksel Engelliler, turnuvanın etkili takımı Özhilal 3-1, Türk Sağlık Sen de gergin geçen maçta Orkinos Esnafspor’u 2-1 yenerek yarı finale çıktı.
Çeyrek finalin diğer maçlarında, Es-Emspor normal süresi 1-1 biten maçta Matlı Yem’i penaltı atışları sonunda 4-2 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmada iki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşansa da takımlar oynadıkları futbolla alkışı hak etti.
Gecenin diğer karşılaşmasında Nestle zoru başardı. Son şampiyon Öğretmen Evi karşısında 4-0 geriye düşen Nestle, ikinci yarı toparlandı ve etkili futboluyla mücadeleyi 8-5 kazanarak yarı finalde Es-Emspor’un rakibi oldu.
Fut-Sal’da heyecan her geçen maç doruğa ulaşırken, zaman zaman futbolcuların ve taraftarların gergin tavırları gözlerden kaçmadı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Spor Müdürü Şaban Bayraktar, herkesi sağduyuya davet etti. Futbolun bir spor olduğunun unutulmaması gerektiğini belirten Bayraktar, “Amacımız gençlerimize sporu sevdirmek. Onları kahve köşelerinden uzaklaştırmaktır. Bu sadece bir oyundur. Şunu herkesin iyi bilmesini istiyorum ki, turnuvada taraf tutma diye bir şey söz konusu dahi olamaz. Yanlış hakem kararları olabilir. Sonuçta hepimiz insanız. Önemli olan bunun bilincinde olmak ve centilmence mücadele etmektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.