Ertene Süt ve Süt Ürünleri Şarküteri açılıyor!

Atatürk Bulvarı üzerinde (Eski İş Bankası Yeri) Cuma günü saat 14.00’te gerçekleşecek törenle açılacak olan Ertene Et ve Et Ürünleri Şarküteri, kaliteden ödün vermeden hizmet yelpazesini genişletiyor.

            Tüm ilçe halkını Cuma günü gerçekleştirecekleri açılışa davet eden İşletme Sahipleri Mesut Ertene ve Metin Ertene, amaçlarının en kaliteli hizmeti Karacabey halkıyla buluşturmak olduğunu kaydetti.

Ertene kardeşler, Et ve Et Ürünleri Şarküteri’nde birbirinden leziz piliç markalarını, tavuk mamullerini, sucuk ve tüm et ürünlerinin yanı sıra süt ürünlerini de en taze şekilde müşterilerine sunacaklarını kaydetti.

Tecrübenin adı Ertene!

1946 yılında Recep Ertene tarafından Mustafakemalpaşa’da faaliyete başlayan Ertene markası, 1981’de Mustafa ve Hüseyin Ertene kardeşler tarafından ikinci kuşak olarak devam etti.

            Ardından 2011 yılında üçüncü kuşak olan Mesut ve Metin Ertene kardeşler tarafından şirketleşerek hizmetini sürdüren Ertene Et ve Et Ürünleri, arkalarından gelen dördüncü kuşağı ise gıda ve veterinerlik alanında yetiştirerek kalitede en iyisini sunmayı hedefliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.