Erkekliğime laf attı!

Karacabey Mecidiye Mahallesi 111. Sokak’ta Temmuz ayında meydana gelen olayda, 45 yıllık eşi Y.Y.’yi öldürdüğü iddia edilen 70 yaşındaki N.Y.’nin yargılanmasına başlandı.
            Erkekliğine laf atan 45 yıllık eşini sokak ortasında bıçaklayarak öldürdüğü belirtilen sanık eşinin, “Bana erkek lazım” demesi üzerine çileden çıktığını kaydetti ve “çok pişmanım” dedi.
            3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “adam öldürmek” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen N.Y., ilk kez hakim karşısına çıktı. 45 yıllık hayat arkadaşı, 6 çocuk annesi Y.Y.’yi erkekliğine laf attığı için sokak ortasında bıçakla öldürdüğü iddia edilen sanık N.Y., “Ameliyat olmuştum. Yaşım sebebiyle iktidarsızım. Bu yüzden bana küfür ve hakaret edip, ‘Bana erkek lazım’ gibi çirkin sözler söylüyordu. Olay günü de aynı şeyleri söyledi. Kapının önüne çıkıp bağırmaya devam etti. Yanına gidip ikna etmeye çalıştım. Elindeki bıçakla bana saldırdı.   
Dizimden yaralanınca elindeki bıçağı alıp kendisine vurmaya başladım. Kendimi kaybetmiştim. Çok pişmanım” diye konuştu.
Şahitten şaşırtan ifade
            Duruşmada şahit olarak dinlenen M.D. (58) ise, kafaları karıştırdı. Yüksek tansiyon hastası olduğu için oturarak konuşan M.D. , “Ölen kadın, gitmek istediğini söyledi. Dede, yüzüğünü istedi. Bu yüzden tartıştılar. Ölen Y.Y., sanığın yüzüne gümüş yüzüğü fırlattı. Sanık da, ‘Ben bunu değil altını istiyorum’ diye bağırdı. Eşini de bu yüzden öldürdü” diyerek konuştu.
            Mahkeme, ölen Y.Y.’nin ağabeyi A.Ü.’nün müşteki olarak dinlenmesine karar verdi. Dava, eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.