Erhan Erdem oldu gibi!

Geçtiğimiz hafta Bursa milletvekili olmak için Karacabey Ziraat Odası Başkanlığı’ndan istifa ederek AK Parti’den aday adaylık başvurusunda bulunan Erhan Erdem’e ilçede yoğun bir ilgi gözlemlendi.
Erdem’in, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan 27. dönem milletvekilliği seçimleri için partisinden iyi bir sıralamada aday gösterilmesi halinde yalnızca çiftçi kesiminden değil, Karacabey ve Mustafakemalpaşa genelinden de büyük destek görmesi bekleniyor. Özellikle AK Parti Genel Merkezi’nin Karacabey ve Mustafakemalpaşa’yı temsil edecek en az bir milletvekili adayı göstereceği iddiaları sonrası bu noktada Erdem de yoğun bir çalışma içine girmiş durumda. Ayrıca, Karacabey ve Mustafakemalpaşa’dan ortak bir aday çıkması için her iki ilçenin AK Parti başkanlarının da birlikte hareket ettikleri öğrenildi.
Ziraat Odası Başkanlığı süresince Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetlere imza atan Erhan Erdem’in halkı kucaklayan tavrı ilçede takdirle karşılanıyor. Erdem, Ziraat Odası meclisiyle birlikte köylere yaptığı ekipman desteklerinin yanı sıra, okul projelerine ve okul aile birliklerine de büyük destek verdi.
Neden Milletvekili olmak istediği yönünde açıklama yapan Erhan Erdem, “Çünkü Karacabeyliyim ve ilçemi seviyorum. Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bu güzel şehre hizmet için yola çıktım. Benim hayat idolüm Mevlana’nın; “Mücevher var iken pul neye yarar. Aslını bilmeyen kul neye yarar. Herkes bir yol tutmuş gidiyor, Hakka varmayan yol neye yarar” sözleridir. Yani bu yol hizmet yoludur. Bende bu yola baş koydum.” dedi.
Milletvekili olması halinde, başta tarım olmak üzere, ilçenin tüm sorunları ve bunların çözümü adına gece gündüz demeden çalışacağının sözünü veren Erdem, bu noktada halkın desteğine ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Erdem, şöyle devam etti: “Karacabey Ziraat Odası Başkanlığı görevim süresince çiftçimize hizmet etmeye çalıştım. Seçim süreci dolayısıyla ailem, seçmenimiz, kanaat önderleri, Oda ve STK kuruluşu temsilcileri ile İlçe Teşkilatımızla yaptığım istişareler neticesinde Bursa ve Karacabey’in geleceği için üyesi olmakla onur ve gurur duyduğum AK Parti’den milletvekilliğine talip olmaya karar verdim. 16 yıldır ülkemizi ekonomik, eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel olmak üzere her alanda ileriye taşıyan, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesinden hareketle insana hizmet etmeyi kendisine şiar edinen AK Parti’den 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekili olmak için Karacabey Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan istifa ettim.
AK Parti, sadece bugünün şartlarıyla değil aynı zamanda geçmişimizden kalan bir mirasın öncülüğünü yaparak ‘dava’ bilinci ile sahiplendiğimiz ve desteklediğimiz bir parti olarak gelişimini sürdürdü. Bu nedenle dün olduğu gibi bugün de yine “AK Parti” diyoruz. Siyaset halk adına yapılır ve ben de ilçe teşkilatımız ve halkımızın ısrarlı taleplerinin neticesinde bu kararı almış bulunmaktayım. Adaylığım konusundaki takdir genel merkezimizindir. Süreç nasıl son bulursa bulsun halkımızla kol kola girdiğimiz bu yolda yürümekten asla vazgeçmeyecek, geçmişten gelen sorumlulukla halkımızın yolunda hizmetkar olmaya devam edeceğim.
Aday gösterilmem ve seçilmem durumunda Bursa, Karacabey ve komşu ilçemiz Mustafakemalpaşa için büyük önem taşıyan “Tarımsal üretim ve tarıma dayalı sanayi” başta olmak üzere istihdam ve gelir getirici projelerin gerçekleşmesi için çaba sarf edeceğim. Çiftçimiz başta olmak üzere, halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda mesaimizi harcayarak, sorunlarımızın tespiti ve çözümü noktasında gayret ve çabaların içerisinde olacağım. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.