Eren, tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı

Eren, tüm bayanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı
Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, son dönemde gerek kurumların başında, gerekse siyasette kadın adayların artmasının son derece sevindirici olduğuna vurgu yaptı.
Her yıl övünçle kutladığımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün yerel seçimlerle aynı döneme gelmesi ve partilerin aday listelerindeki kadın sayısının önemli derecedeki artışının sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Eren, “Karacabey’in ilk ve tek bayan belediye meclis üyesiyim. Geçen seçimlerde Belediye Başkanımızın “Bu listede mutlaka bayan olmalı” görüşü ile bu gurur verici göreve seçildim.
4 yıldan bu yana da Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyorum. Karacabey’e kadın ve anne gözü ile bakmak, sorunlarını çözmek için özveriyle gayret gösterdim.
Son yıllarda Karacabey’deki kurum ve kuruluşlarda, bayan müdürlerimizin artması da son derece sevindirici bir gelişme oldu.
29 Mart Yerel Seçimleri’nden sonra çok sayıda bayan Belediye Meclis Üyesi ile birlikte Karacabey için el ele çalışmak dileği ile tüm Karacabeylilerin “Kadınlar Günü” kutlu olsun” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.