Erdoğan morali

Erdoğan morali
Karacabey’in DP’li Belediye Başkanı Ergün Koç’un AK Parti’ye olaylı transferi sonrası rozetini Başbakan Erdoğan’dan alacağı yönündeki söylemler dün gerçekleşti.
AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın’ın geçtiğimiz hafta Borsa Lokantası’nda verdiği yemekte aralarındaki buzları eriten İlçe Başkanı Halit Türkkan ile Ergün Koç, önceki gün TBMM’sindeki AK Parti grup toplantısına katılmak için ilçeden ayrıldı.
TBMM’sindeki AK Parti grup toplantısında yapılacak rozet şova katılmak için Ankara’ya Türkkan ile birlikte giden Koç, Başbakan Erdoğan’ın elinden rozetini taktı. CHP, DP ve ANAP’tan AK Parti’ye transfer olan Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri’nin katıldığı grup toplantısında Başbakan Erdoğan, partiye katılanlara rozet şovla “Hoş Geldin!” dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun programı nedeniyle katılmadığı törende parti rozetini Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’den alan Koç’un, dün gerçekleşen törenle moral bulduğu belirtildi.
İlçe Başkanı Halit Türkkan ile Koç’un arasındaki buzların Ankara’daki törenle tamamen eridiği yönündeki güçlü iddialar kesinlik kazanırken, Koç’un ilçeye dönmesiyle parti tabanı ile arasındaki sıkıntının giderilmesi için Türkkan ve ekibinin çalışacağı ileri sürüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.