Enver Kartal’a, Baykal desteği

Enver Kartal’a, Baykal desteği
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Deniz Baykal, 10 Ocak’ta aralarında Karacabey Belediye Başkan adayı Enver Kartal’ında yer aldığı ilçe adaylarını açıklayacak.
Baykal’ın, 10 Ocak Cumartesi günü Fethiye Kültür Merkezi’nde saat 14.00’de başlayacak olan törende Karacabey Belediye Başkan adayı Enver Kartal ve diğer ilçe başkan adaylarının elini kaldırarak onurlandıracak. CHP Bursa İl örgütünde görkemli bir tören için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, aralarında ADD Genel Başkanı Mustafa Yurtkuran’ında bulunduğu bir çok bilim adamının partiye üye belirtildi.
CHP İlçe yönetiminde, heyecanlı bir bekleyiş yaşanırken, İlçe Başkanı Orhan Karabaş, “Karacabey Belediye Başkan adayını genel başkan düzeyinde açıklayan tek partiyiz. 29 Mart yerel seçimlerine çok iddialı hazırlanıyoruz. Bu kez Karacabey’in kokuşmuş talihini değiştireceğiz. Halkı Karacabey’in güler yüzüyle buluşturacağız. Genel Başkan Deniz Baykal’ın Bursa ve İlçe örgütlerine olan güveni tam. Cumartesi günü saat 14:00’de ilçedeki tüm partilileri Fethiye Kültür Merkezi’ne davet ediyoruz” diye konuşarak, CHP’nin Karacabey’de Enver Kartal ile şahlanacağını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.