Engeller öğrendikçe aşılır

Engeller öğrendikçe aşılır
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğrencileri dün, Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek engelli vatandaşların sorunlarını dinledi.
Üçüncü kez dernek başkanlığına seçilen Serhad Çetin Şener ve dernek üyelerinin sorunlarını teker teker öğrenen Cumhuriyetli öğrenciler, engelli olarak yaşamanın zorluklarını birinci ağızdan dinledi.
Kulüp Başkanı 4-D öğrencisi Selen Erdal, amaçlarının engelli vatandaşların sorunlarını öğrenmek ve yaşadıkları sıkıntıları diğer öğrencilere anlatarak çözüm bulmak olduğunu söyledi. Selen Erdal ve sekiz arkadaşı dernek üyelerinin günlük yaşamda karşılaştıkları sıkıntılar karşısında bir hayli dertlenirken, çoğunun yanlış tedavi yüzünden engelli olduğunu öğrenince üzüntülerini gizleyemedi.
Dernek Başkanı Serhad Çetin Şener, öğrencilerin kendilerini ziyaret etmesinden memnun olduğunu belirterek, gelecek nesillerin özürlü ve engelli vatandaşlara değer veren bireyler olarak yetişmesi temennisinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.