Emniyet Müdürü Çalışır, veda etti

Mustafakemalpaşa’da hüzünlü uğurlama:
Mustafakemalpaşa’da Emniyet Müdürlüğü görevini 4 yıldır başarı ile yürüten ve herkesin sevgisini kazanan İskender Çalışır törenle uğurlandı.
Önceki gün saat 10.00’da Cumhurluk Alanı’ndaki Emniyet Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törene, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı Yavuz Temizel, Mustafakemalpaşa Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı Şevket Öz, T.C. Ziraat Bankası Müdürü Alper Fuat Balmumcu, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Murat Yılmaz, Emekli Hakim, Avukat Zekeriya Şahin, daire amirleri, emniyet mensupları, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşmasını gözyaşlarını tutamayarak yapan Müdür İskender Çalışır; “Yaklaşık 4 yıldan beri Mustafakemalpaşa’daki görevim süresinde, gerek teşkilat mensuplarım, gerekse vatandaşlarımla birlik beraberlik içinde huzur ve asayişin sağlanmasında en büyük pay sizlerindir. Geçtiğimiz Cuma günü Bursa Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü’ne atanma emrini aldığımda sevindim. Ancak bir o kadar da üzüldüm. Çünkü birlikte geçen 4 yıl süre içinde birbirimize olan sevgi ve saygıyı eksik etmedik. Benim yerime atanan Emniyet Müdürü arkadaşım Zafer Ersin’e aynı sevgi ve saygıyı göstereceğinize inanıyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.
            Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Müdürümüz Sayın İskender Çalışır, 4 yıldan bu güne kadar görevini başarıyla yerine getirmiştir. Kendisini burada bir kez daha kutluyorum” dedi.
            Müdür İskender Çalışır tüm katılanlarla öpüşerek vedalaştıktan sonra yeni görev yeri Bursa’ya alkışlarla uğurlandı. İskender Çalışır’ın yerine atanan Zafer Ersin görevine başlayıncaya kadar Emniyet Müdürlüğü’ne Baş Komiser Zeki Arslan vekâlet edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.