Emniyet Müdürlüğü yeni yerinde!

Karacabey Belediyesi tarafından yaptırılan yeni Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası, dün düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Esentepe Mahallesi'nde hizmet verecek olan yeni Emniyet Müdürlüğü açılış törenine Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Emniyet Müdürü Altan Özer, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Jandarma Komutanı Kerem Salkal, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, sivil toplum örgütü temsilcileri, Emniyet personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Karacabey Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Altan Özer, daha elverişli bir ortamda halka hizmet verecek olmanın heyecanı içinde olduklarını vurguladı.

Halkın kaynaklarını yine halka hizmet olarak sunmaya çalıştıklarını söyleyen Belediye Başkanı Ergün Koç ise, “El ve gönül birliği içinde daha güzel bir Karacabey yaratma amacındayız. Yeni Emniyet Müdürlüğü binamız Karacabey'e hayırlı olsun. Emniyetimiz, ne kadar rahat bir ortamda çalışırsa, o kadar iyi hizmet verir. Belediye olarak kaynaklarımız ölçüsünde hizmete devam edeceğiz” dedi.

Programda daha sonra Kaymakam Ahmet Yurtseven, büyük desteği nedeniyle Belediye Başkanı Ergün Koç'a teşekkür plaketi sundu. Kaymakam Yurtseven ayrıca, yeni Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapımına katkıda bulunan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ile Ticaret Borsası Meclis Başkanı Halit Elbir'e de plaket verdi.

Tören sonunda Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç ve Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, alkışlar eşliğinde Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.