Emin Dingin, görevine başladı

Ziyaret akınına uğrayan yeni Milli Eğitim Müdürü’nün odası çiçek bahçesine döndü:

Karacabey’in yeni Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, önceki gün görevine başladı. Makam odası çiçek bahçesine dönen Dingin, yeniden Karacabey’e geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

            İlçede göreve başladığı günden bu yana ziyaretçi akınına uğrayan Emin Dingin’i eğitim camiası da yalnız bırakmadı.

Dingin’i ziyaret eden okul müdürleri, yeni görevinde başarı dileklerinde bulundu. Okul Müdürlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dingin, birlikte Karacabey için çok güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Dingin ayrıca, kendisini ziyaret eden ve çiçek göndererek iyi dileklerde bulunan tüm siyasi partilere, sivil toplum örgütü temsilcilerine, oda, borsa ve birlik yöneticileri ile eğitim kurumlarına çok teşekkür etti.

Tek düşüncelerinin her zaman olduğu gibi Karacabey’e eğitim alanında en iyi hizmeti sunmak olduğunu dile getiren Dingin, “İlçemiz için güzel hedeflerimiz var. Bunları tek başıma değil, ekibimle uyumlu çalışarak geçekleştireceğiz” dedi.

            Karacabey’e ihtiyaç duyulan Fen Lisesi’ni kazandırmayı ve ilçede hizmet veren okulların tam gün eğitime geçmelerini sağlamayı en başlıca hedef olarak belirlediklerinin altını çizen Dingin, bu konularda ellerinden gelen girişimleri de sonuna kadar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.