Emeklilere “2 maaş ikramiye”taahhütü

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, emeklilerden destek istedi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Emeklilere iki maaş ikramiye taahhütnamesi’ni dağıtan CHP’li bayanlar, iktidara gelmeleri halinde tüm vaatlerin yerine getirileceğinin sözünü verdi.
Mualla Tuğ başkanlığındaki CHP’li bayanlar, seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçe sokaklarında emeklilerle bir araya gelen CHP’li bayanlar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun noter onaylı ‘Emeklilere iki maaş ikramiye taahhütnamesi’ni dağıttı. Emeklilerin sıkıntılarını da dinleyen CHP’liler, iktidara geldiklerinde tüm sorunların kısa sürede çözüleceğini dile getirdi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Mualla Tuğ, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, partimizin iktidara gelmesi halinde, tüm emeklilere dini bayramlarda birer maaş ikramiye verilmesini taahhüt etti. Gereken yasal düzenlemenin 1 ay içerisinde yapılacağına söz verdi. 2015 yılı için, en geç Ramazan Bayramı’nın birinci günü (17 Temmuz 2015) ve Kurban Bayramı’nın birinci gününe (24 Eylül 2015) kadar birer maaş tutarında ikramiyelerinin emeklilerinin banka hesaplarına yatırılacağını taahhüt etti. Yıllık 2 maaş tutarında ikramiye verilmesinin Başbakanlık görevinde bulunduğum her yıl süreceğini, bu sözünün yerine getirmemesi halinde Başbakanlıktan ve Genel Başkanlıktan derhal istifa ederek siyaseti bırakacağını noter huzurunda taahhüt etti. Bu taahhütname, ne kadar ciddi olduğumuzun bir kanıtıdır. Emeklilerimizden destek bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.