Elektrik komedisi(!)

Karacabey’de elektrik rezaleti artık komediye dönüştü. Yaz mevsimi olmasına karşın sürekli arızalanan elektrik hatlarına çözüm bulunamaması vatandaşı çileden çıkarıyor.
            En küçük bir rüzgârda bile kesilen elektriklere bir anlam veremeyen vatandaşlar tepkilerini ortaya koyarken, AK Parti yöneticilerini ilçe sorunlarıyla ilgilenmemesi nedeniyle eleştirdi.
Şehrin tüm bölgelerinde ayrı ayrı zamanlarda meydana gelen elektrik kesintileri, günlük yaşamı olumsuz yönde çok etkiliyor. Özellikle elektriğe dayalı iş yapan yerler bu kesintilerden çok etkilenirken zararın giderek büyümesinden yakındı.
Kesintilerden dolayı zaman zaman elektrikle çalışan cihazlarının arızalandığını dile getiren işyeri sahipleri, maddi ve manevi zarara uğradıklarını belirtiyor. Kesintilerin bir an önce ortadan kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, “İlk faturanın ödenmemesi halinde elektrikleri kesen ve 18 TL yeniden açma cezası kesen UEDAŞ, bu rezalete ne diyecek? Zamanlı-zamansız kesilen elektrikler artık dayanılmaz oldu. Ruh sağlığımız bozuldu. Bir damla yağmur yağsa ya da rüzgar esse elektrik gidiyor. Kesintinin nedenini sorduğumuzda ise arıza deniliyor. Karacabey’deki elektrik hatlarında sürekli arıza olması normal bir şey değildir. Değişmesi gerekiyorsa, bu hemen yapılmalıdır.
İktidar partisinin nimetlerinden Karacabey’in yararlanamadığını düşünüyoruz. Kesintiler artık canımıza tak dedi. Koalisyonlar döneminde daha fazla hizmet geliyordu. Tek başına iktidar döneminde nasıl olur da Karacabey’e yatırım getirilmez. Aklımız almıyor. AK Parti yöneticileri nerede?” diye yakındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.