Elektrik kesintileri bıktırdı!

Elektrik kesintileri bıktırdı!
Karacabey’deki etkili yağışlar nedeniyle sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları çileden çıkardı.
Özellikle son bir haftada daha sık yaşanmaya başlayan kesintiler, vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor. Şehrin tüm bölgelerinde ayrı ayrı zamanlarda habersiz olarak meydana gelen elektrik kesintileri, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Elektriğe dayalı iş yapan, fotoğraf stüdyoları, yerel radyolar, gazeteler, elektronik eşya tamircileri gibi işyerleri bu kesintilerden en çok etkilenen grubu oluşturuyor.
Bu kesintilerden dolayı zaman zaman elektrikle çalışan cihazlarının arızalandığını dile getiren işyeri sahipleri, maddi zarara uğradıklarını belirtiyorlar. Özellikle yağmurlu havalarda meydana gelen elektrik kesintilerinin, bir an önce ortadan kaldırılmasını belirten vatandaşlar, habersiz elektrik kesintilerinin en aza indirilmesinin şart olduğunu dile getiriyor.
Kötü hava şartlarının bahane edildiği elektrik kesintilerine anlam veremeyen vatandaşlar, “Elektrik kesildiğinde “Yağmur yağdı” veya “Fırtına var” diye bahane uyduruluyor. Bu kesintileri anlayamıyoruz. Kesintiler yüzünden hiçbir elektronik makinemizin fişini takamıyoruz. Haber verilmeden yapılan kesintiler cihazlarımız yakıyor. Elektrik hatlarının Karacabey’i taşımadığı bir gerçek. Şehrin elektrik şebekesi tamamen değişmeli. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilemiyoruz” diye konuşarak derdini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.