Eğitim Sen’den unutulmaz gece

Karacabey Eğitim-Sen ile Ses Temsilcililiği, üyelerini “Dayanışma Yemeği”nde bir araya getirdi. Ticaret Borsa Lokantası’nda düzenlenen yemeğe, Eğitim-Sen Bursa Şube Başkanı Cemal Akkurt, Şube Örgütlenme Sekreteri Ersel Ataç, Şube eski Başkanı Kemalettin Yıldız, Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Bursa Şube Başkanı Candan Coşkun, Sosyal İşler Sekreteri Pınar Aydoğan, CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş, CHP’li Meclis Üyeleri, Bülent Fıçıcı, Ertuğrul Babadağlı, Gönül Avil, Fatma Menteş’in yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Karacabey Eğitim-Sen Temsilcisi Salih Tunç, 25 Kasım 2009 tarihinde yapılacak 1 günlük uyarı grevi hakkında bilgi verdi. Tunç, “25 Kasım’da iş üretmiyoruz. Mertçe meydana çıkıp işbirlikçi sisteme isyan edeceğiz. İnsan onuruna yakışan bir hayat ve çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için Eğitim-Sen, SES ve KESK üyelerini bir günlük uyarı grevine bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Eğitim-Sen Bursa Şube Başkanı Cemal Akkurt, “Karacabey Eğitim-Sen Temsilciliği yaptığı faaliyetlerle diğer ilçelere hep örnek oldu. Birçok engeli beraber aştık. Ekonomik ve sosyal haklarımız için yaptığımız mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.
Konuşmacıların ardından gece Eğitim-Sen Müzik Topluluğu’nun birbirinden güzel şarkılarıyla devam etti. Müziğin ritmine kapılan konuklar, gecede doyasıya eğlenerek moral depoladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.