Eğitim-Sen’den 10 Kasım konferansı

Eğitim-Sen’den 10 Kasım konferansı
Karacabey Eğitim-Sen Temsilciliği ve Uğur Dersha-neleri Karacabey Şubesi “10 Kasım’larda Atatürk’ü anlamak” konulu konferans düzenliyor.
Konferans’a Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdülkadir Çüçen ve Doç. Dr. Saime Yüceer konuşmacı olarak katılacak. 10 Kasım Cumartesi günü saat 13:00’de başlayacak konferans Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.
Eğitim-Sen Temsilci Salih Tunç, Atatürk’ü sevmenin bilgi ve birikime dayalı olması gerektiğini belirtti. Tunç, “Derinliği olmayan sevginin de, gerekçesi olmayan saygınında kimseye yararı yoktur. Türk milletini önce irade, sonra halkından aldığı destek ve kararlılıkla yeniden dirilişini ve modern Türkiye’nin doğuşunu, içte ve dışta sağladığı barış ortamını yarattığı güç ile ayakta tutup, hazırladıkları Türkiye Cumhuriyetini bizlere emanet edenleri ve bu kahramanların Yüce Önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle, minnetle tekrar anarken, sınırlı da olsa görevimizi yapmış olduğumuza inanmaktayız. Temsilciliğimizin ve Uğur Dershanelerinin ortaklaşa düzenlediği bu konferansa tüm halkımız davetledir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.