“E-Randevu” sistemi başlıyor!

“E-Randevu” sistemi başlıyor!
Karacabey Devlet Hastanesi yeni yılda uygulamaya koyacağı “e-randevu” sistemiyle vatandaşların gişe önlerinde sıra beklemelerini önleyecek bir çalışmayı hayata geçirecek.
Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Şükrü Kabaş, bu uygulama ile hastaların kuyrukta bekleme sıkıntısının sona ereceğini söyledi. E-Randevu sisteminin nasıl uygulanacağı konusunu anlatan Kabaş, internet ve telefon aracılığıyla vatandaşların bu hizmetten yararlanacağını belirtti. Başhekim Yardımcısı Şükrü Kabaş, “Hastanemizde muayene olmak isteyen hastalar için en geç yılbaşına kadar internet üzerinden e-randevu sistemini hayata geçireceğiz.
Sistem sayesinde hastalar, hastaneye gitmeden internet üzerinden hastanemizin web sayfasına girerek muayene olmak istedikleri doktordan randevu alabilecek. Hastalar, tahlil sonuçlarını da aynı şekilde öğrenebilecek” dedi.
Kabaş ayrıca, hastaların randevu alamamaları halinde kurulacak “Kiosk” cihazı ile sıra alabileceklerini kaydetti. Kiosk cihazı sayesinde hastalara ücretsiz verilecek kartlarla ya da cihaz üzerinden girilecek T.C. numaraları ile sıra bekleme sıkıntısı sona erecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.