E.M.L’nin spor şenlikleri başladı

Karacabey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Kulübü'nün 1991 yılından bu yana her yıl Mayıs ayının ilk haftasında başlattığı okul spor şenlikleri start aldı. Okul bahçesindeki futbol sahasında başlayan etkinliğe öğrencilerin ve okul yönetiminin yanı sıra Belediye Başkanı Ergün Koç ve yardımcısı Talih Düzgören de katıldı.
Karacabey Güreş Takımı sporcularının gösterisiyle başlayan turnuvada konuşan Başkan Ergün Koç, öğrencilere Atatürk “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” sözünü anımsattı.
Karşılaşmaları bunca yıldır sorunsuz, aksatmadan öğrencilerin arzuladığı şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Koç, emeği geçen okul yönetimini kutladığını söyledi. Ayrıca okulun dış cephe boyasının yapılması gerektiğini öğrenen Başkan Koç, öğrencilere dış boyanın belediye tarafından yaptırılacağının da müjdesini verdi.
22 yıldır devam eden spor turnuvasında öğrencilerin futbol, basketbol, voleybol, gülle atma, masa tenisi gibi spor dallarında mücadele edeceği kaydeden Beden Öğretmeni Ayhan Sağlam “Baharın gelmesi ile beraber öğrencilerimizin artan enerjisini eğitim yuvası içerisinde disipline ederek harcamalarını ve mutlu olmalarını amaçladıklarını söyleyerek Eğitim ve Öğretim sürecinde öğrencilerimizin zihinsel olarak yetişmesinin yanı sıra bedensel ve sosyal olarak ta yetişmesi vazgeçilmez bir gereksinimdir” diye konuştu.
Okul Müdürü Lütfi Yavaş ise, okula maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Karacabey Belediyesi'ne teşekkür etti.
Açılış konuşmalarının ardından turnuvanın açılış vuruşunu Başkan Ergün Koç ile Başkan Yardımcısı Talih Düzgören gerçekleştirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.