Dünyaca ünlü Carmen Sirki geliyor!

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde saat 14.00 ile 19.30’da sahne alacak olan Carmen Sirki için bilet fiyatları da açıklandı. Buna göre sirki izlemek isteyen çocuk ve öğrenciler 5 TL, yetişkinler ise 10 TL ödeyecek. Biletlerin salon gişesinden alınabileceği belirtildi.

Sirk programı ile ilgili ilçe halkını bilgilendiren Carmen Sirki Sanat Yönetmeni Enver Mutlu, “Türkiye’de modern sirk sanatlarını Avrupa’da olduğu gibi kültür salonlarında sunan ve tiyatral sirk gösterisinin öncülüğünü yapan Carmen Sirki ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışması finalisti sanatçı Zambora’nın kafası kopan adam gösterisini hayretle izleyeceksiniz. Bunun yanında Robot Transformers, Jonklör Show ve ilk kez izleyeceğiniz jonklör ötesi bir show ile sihirbazlar ve Akrobatlarımızın gösterisine çocuklarımız ve tüm izleyenler bayılacak.

Gösterilerimiz Michael Jackson Show, merdiven adam, elektrik adam, palyaçolar, ateş adamlar, black light poping show, eğitimli hayvanlar ile dev pitonla heyecan yaratacak. İddia ediyoruz ki, bu gösteriyi izleyenler hayatları boyunca unutamayacak.

Ödül kazanmış sanatçı kadromuzun muhteşem sirk gösterisine Karacabey’de yaşayan tüm çocuklarımızı ve halkımızı davet ediyoruz. İsteyenler sanatçılarla, yılanla ve diğer hayvanlarla fotoğraf çektirebilecekler” diye konuştu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.