DP’ten KTSO’ya ziyaret

DP’ten KTSO’ya ziyaret
Karacabey Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gülhan ve ilçe yöneticileri ile birlikte KTSO Meclisini ziyaret etti.
Şaban Yalazı ve DP yöneticileri, kendilerini kabul eden KTSO Meclis Başkanı S.Tarık Tezel ve Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile tüm üyelere teşekkür etti.
Karacabey’e hizmet etmek adına göreve talip olduğunu belirten Şaban Yalazı, seçim çalışmalarını hızlandırdıklarını duyurdu.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, Karacabey’i ilgilendiren her konuda tüm siyasi partilerle görüş alış verişinde bulunacaklarına dikkat çekti. Matlı ayrıca, Demokrat Parti’nin ziyaretinden onur duyduklarını belirterek, aday-lığını açıklayan Şaban Yalazı’ ya aldığı cesur karardan dolayı başarı diledi.
KTSO Meclis Başkanı S.Tarık TEZEL de Şaban YALAZI’yı ve Demokrat Parti’yi kutlayarak seçim süresince yaşayacakları heyecanlı süreçte başarı diledi.
Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaret sonrasında, Demokrat Partililer duydukları memnuniyeti ifade ederek KTSO’dan ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.