DP gövde gösterisi yaptı

DP gövde gösterisi yaptı
Karacabey Demokrat Parti’nin ‘Seçim Bürosu’ açılış töreni görkemli geçti. Tabaklar Mahallesi, 75. Sokak, Dayıoğlu Manavı bitişiğinde hizmete giren seçim bürosu açılış törenine halkının ilgisi yoğun oldu.
DP bayraklarıyla süslenen seçim bürosunun açılışı öncesi konuşan Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, herkesi kucakladıklarını belirtti.
Karacabey’e yapılan hizmetlerde DP’nin damgası olduğuna dikkat çeken Şaban Yalazı, dürüst ve şaibesiz bir yönetim vaat etti.
İnsana önem veren bir düşünce içinde hareket ettiklerini dile getiren DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, “Karacabey’i bütün olarak ele alıyoruz. İnsan ayrımı yapmadan hizmet edeceğiz. Çalışmalarımızı koordineli gerçekleştireceğiz. ‘Beyaz Masa’ projemizle halkımızın tüm sıkıntılarına çare arayacağız. Ülkenin en önemli sıkıntılarının başında yer alan işsizlik sorununa karşı, kalıcı projeler üreteceğiz. Yatırımcıları ilçemize davet ederek, işsizliğe çözüm arayacağız. Eğitimden sağlığa kadar yapılması gereken ne varsa, hizmeti ayağınıza getireceğiz. Hepinizi kucaklıyoruz. Bize inanın ve destek olun” diyerek sözlerini noktaladı.
İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteci ve partililerle birlikte yoğun alkışlar eşliğinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştiren DP Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, tüm konukları kapıda karşıladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.