Doğruoğlu’ndan 14 Eylül’e yemek jesti

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, 14 Eylül İlk ve Ortaokulu Türk Halk Müziği korosunun geçtiğimiz hafta verdiği muhteşem konser sonrası 53 kişilik ekibe yemek verdi.
14 Eylül İlk ve Ortaokulu Müdür Yardımcıları Güray Semet ve Günay Sarı, Öğretmen Betül Karabudak ve okul korosu çalıştırıcısı Müzik Öğretmeni Erdoğan Irmak ile 53 öğrencinin katılımıyla düzenlenen yemekte konuşan MHP Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu, konserden çok duygulandığını ve verilen emek karşısında böyle bir yemek düzenlediğini söyledi.
Doğruoğlu, “Memleketimize sahip çıkmak istiyorsak milli ve dini duyguları düşünmeliyiz. Kültürümüze sahip çıkmalıyız. Özümüzü unutmamak için tüm değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bu bağlamda ben üzerime düşen görevi yaptım ve tüm durumu iyi olan Karacabeyli vatandaşlarında bu tür etkinliklere ön ayak olması gerekir” dedi.
Doğruoğlu, sözlerini şöyle tamamladı; “Atatürk'ü ve peygamberimizi örnek alarak yaşamalıyız. Dini, eğitime, eğitimi de dine karıştırmamalıyız. Her zaman Andımızı ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'ni okuyoruz ancak, şu an görüyorum ki okuduklarımızın hep tersini yapıyor ve yaşıyoruz. Onun için, Andımızı ve Gençliğe Hitabe'yi daha iyi ve anlayarak okumalı ve orada bahsettiği gibi yaşamalıyız.”
14 Eylül İlk/Orta Okulu camiası ise, Doğruoğlu'nun bu anlamlı jestine teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.