Doğruoğlu makine mühendislerinden destek istedi

Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, “14. Olağan Genel Kurul”unu Bursa Akademik Odalar Birliği yerleşkesinde gerçekleştirdi. Karacabey’den MHP Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu’nun katıldığı kurulda, yerel seçimler de değerlendirildi.
Bursalı meslektaşları ile seçimler hakkında fikir alışverişinde bulunan Doğruoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Koçdemir ile ilçe başkan adayları için destek istedi. Karacabey Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur ile meclis üyesi aday adayları hakkında bilgiler veren Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, “Karacabey’de yarım kalan işimizi bu seçimlerde tamamlayacağız. Makine Mühendisleri Odası’ndan partimize destek bekliyoruz. Tarım ve sanayinin kalbi olabilecek ilçemiz için önemli projelerimiz var” diye konuştu.
Seçimlerde İbrahim Mart’ın başkan adayı olduğu ‘Çağdaş Mühendisler’in listesi 2 bin 508 geçerli oyun bin 647’sini alarak yeniden MMO şube yönetimine seçildi. Çağdaş Mühendisler Grubu’nun MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, İbrahim Mart, Fikri Düşünceli, Feridun Tetik, Fikret Çaral, Devrim Tutku Ateş, Yaşar Muratcan Tek, Özgür Cihan Berk şeklinde oluştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.