Doğan Orhan: 40. yıl yatırım yılı olacak

Doğan Orhan: 40. yıl yatırım yılı olacak
Karacabey Ticaret Borsası’nda 29 Aralık Cumartesi günü yapılacak olan ara seçimdeki başkan adaylarından Doğan Orhan iddialı bir program ve listeyle seçime hazırlan-dıklarını açıkladı.
Orhan, her kesimin kabul edeceği, üretken, çalışan ve dinamik bir kadro oluşturduklarını belirterek, görüş ayrılığı nedeniyle yarım kalan işleri tamamlamak istediklerini söyledi. Yeni projeleri hayata geçirmek istediklerini vurgulayan Orhan, “Göreve geldiğimiz son dönemde seçime 10 ay kala görüş ayrılığı nedeniyle yatırımların bir çoğu yarım kaldı. Borsamız 1968’de kuruldu ve 40. yılını kutlamaya hazırlanıyor. 40. yılda Zaireciler Çarşısı, ISO-200 TSE Kalite Belgesi ve Soğuk Hava Deposu ile Paketleme Tesisi’ni Borsa’ya kazandırarak 2008’i kalkınma yılına çevireceğiz. İnşaatı halen süren Mısır Kurutma Tesisi’ni hızla tamamlayarak üreticimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Cumartesi günü değerli üyelerimizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
Borsa seçimlerinde adayların artmasının demokrasinin gereği olduğunu vurgulayan Doğan Orhan, Borsa seçimlerinde adaylıktan çekileceği söylenen Sedat Karakaşlar’ın yerine ortaya çıkan Abdurrahman Garip ile yarışacak. Orhan, tüm üyeleri Borsa’da Cumartesi günü saat 09:00’da başlayacak ara seçimde oy kullanmaya davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.