Doğalgaz’da As Doruk dönemi

Doğalgaz’da As Doruk dönemi
Karacabey’de ısıtma ve soğutma sistemlerinin yeni adresi As Doruk Mühendislik, önceki gün törenle hizmete girdi. As Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi Hüsnü Doğruoğlu, sektörün önde gelen markalarını Karacabeylinin hizmetine sunduklarını belirti. Doğruoğlu, “ Isıtma ve soğutma sistemlerinde öncülük etmiş markalarla hizmet vereceğiz. Meskenlere özel çözümlerin yanı sıra, endüstriyel ısıtma, soğutma ve havalandırma sistemleriyle hemşerilerimizin doğru adresi olacağız” diye konuştu.
 Açılışa DEMKO Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Kırıcı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kırıcı, doğalgazın Eylül ayında evlerde ve iş yerlerinde kullanılmaya başlayacağını belirterek, “Doğalgaz, sıhhi tesisat, ısıtma ve soğutma sistemleri konusunda uzman bir şirketin hizmete girmesi halkımız için önemli bir çözüm kaynağı olacaktır” dedi.
 Tabaklar Mahallesi 93 sokak Yıldız Apt. altı Şeker Bank karşısında hizmete giren As Doruk Mühendislik Vıesmann, Demirdöküm, Ferroli, Baymak, Ariston ve İsman markalarıyla; klima, kombi ve endüstriyel havalandırma sistemleri satışının yanı sıra ısıtma, soğutma, montaj, makine bakım ve revizyon işlerini yapacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.