Diyanet kurban bedelini açıkladı

Diyanet kurban bedelini açıkladı
*Türkiye Diyanet Vakfı kurban bedelini 240 YTL olarak açıkladı. Kurban bedelleri, bankalar aracılığıyla 19 Aralık, saat 17:30’a kadar yatırılabilecek.
Karacabey Müftüsü Osman Şen, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla sürdürülen “Vekalet yoluyla kurban kesimi kampanyası”nın başladığını duyurdu.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nca ortaklaşa yürütülen kampanyada kurbanların yurt içi ve yurt dışında kesim merkezlerinde oluşturulan komiteler nezaretinde dinimizin esaslarına uygun olarak kesileceğini belirten Şen, “Bu şekilde kesilen kurbanlardan elde edilen etler ihtiyaç sahibi yoksul ve muhtaç vatandaşlar ile soydaş ve dindaşlarımıza dağıtılmaktadır.Kampanyamıza katılan vatandaşlarımızın, kurban bedellerini geciktirmeden zamanında yatırmaları, parayı yatırırken kendilerine yazılı bilgi verilebilmesi için ad, soy ad, adres, cep ve ev telefon numaralarını okunaklı bir şekilde banka dekontuna yazmaları önem gerekmektedir. 19 Aralık tarihinden sonra para yatıran vatandaşlarımız için kurban kestirilemeyeceğinden bu durumda olanların paraları bilahare kendilerine iade edilecektir.
Bu yıl için bir kurban bedeli geçen yıl olduğu gibi bütün masraflar dahil olmak üzere 240 YTL’dir. Kampanyaya katılan vatandaşlarımızın, kurban bedellerini, en geç 19 Aralık 2007 Çarşamba günü mesai bitimine kadar; Vakıfbank ve Halkbank’ın bütün şubelerinde açtırılan Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Hesabı’na yatırmaları veya www.diyanetvakfi.org.tr web sitemizden kredi kartı ile ödeme yapmaları gerekmektedir. Vakıfbank ve Halkbank şubelerinin bulunmadığı yerlerde ise en yakın İl veya İlçe Müftülüklerimize müracaat edilebilir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.