Direnişlere Başkan’dan destek

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, son günlerde dünyanın konuştuğu “Gezi Parkı” direnişlerine destek adına önceki gün Cumhuriyet Alanı'na çınar ağacı diktirdi. Koç, dün de 2 adet çınar ağacı diktirdi.

Türkiye'deki direnişin sembolü olsun diyerek diğer belediyelere de çağrıda bulunan Başkan Koç, “Taksim'de kesilecek olanların yerine ya da alkolün dibine vurmuş "Cumhuriyet'in şerefine" diyenler içinde değil, Cumhuriyet için mücadele veren Türk halkının anısına, Karacabey halkı adına dikilmiştir” dedi.

Sabah dikilen iki çınar ağacının ardından Başkan'a halktan gelen yoğun talep neticesinde özel bir banka önüne de 3 çınar ağacı daha dikileceği kaydedildi. 

Yaşanan olayların bir yandan Türk halkının göğsünü kabarttığını ifade eden Başkan Ergün Koç, diğer yandan gerek bazı polislerin ve gerekse de bazı eylemcilerin zaman zaman çirkin davranışlarda sergilediğini söyledi. Yakışmayan görüntülerin bir an önce ortadan kalkması gerektiğini vurgulayan Koç, eylemlerin farklı yönlere çekilmemesi dileğinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.