Dingin, öğrencilere başarı diledi!

Karacabey’den bu sınavda 694 öğrencinin ter dökeceğini kaydeden Dingin, YGS’nin insan hayatının önemli dönüm noktalarından biri olduğunu vurguladı.

Bu sınavın üniversite için önemli bir adım olarak nitelendiren Dingin, “Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır. Geçmiş yıllarda da kazandıkları başarılarla bizleri onurlandıran diğer öğrencilerimiz gibi bu yılda sınava giren gençlerimizin de aynı performansı göstereceğine inancımız tamdır. İnanıyoruz ki öğrencilerimiz yıllardır hazırlandıkları bu sınavı en güzel şekilde geçerek LYS sınavında da başarılı olacaklardır.

Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Çocuklarımız bizim yarınlarımızdır. Çocuklarımızın başarılı olmasında en büyük görev anne ve babaya düşmektedir. Öğrencilerin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi, kazanması en büyük dileğimizdir. Siz anne ve babaların yanlış tutum ve davranışları onların var olan kaygı ve heyecanlarını daha da artırmaktadır.

Bundan dolayı bu süreçte siz velilerin bazı konularda daha duyarlı olmaları yararlarına olacaktır. Bu vesile ile öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyor, YGS’ye girecek öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.