Dil kursu bugün hizmete giriyor!

Kayıtlar, tüm hızıyla devam ediyor:
Karacabey’de bir ilke imza atan Uğur Dershanesi, ihtiyaç duyulan dil kursunu bugün hizmete açıyor.
Amerikan Kültür Derneği Dil Okullarıyla yapılan anlaşma sonucunda bu yaz döneminde başlayarak devam edecek olan bir dil okulu, profesyonel eğitimciler, yurt dışı lisanslı yayınlar, uluslar arası sınavlara hazırlık müfredatına uygun bir sistem ile desteklenecek.
Dünyada en geçerli ve kullanılan İngilizce olan Amerikan İngilizcesi’ni öğretecek Uğur Dershanesi, ‘Avrupa Dil Portfolyosu’na uyumlu eğitimle, öğrencilerin ‘Avrupa Dil Pasaportu’ edinecekleri hizmeti verecek.
5 sınıf halinde 60 öğrencinin yoğun ilgi gösterdiği dil kurslarında kayıtların tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. 09-11, 12-15, 16-18 ve Üniversite Hazırlık sınıflarına yönelik açılan İngilizce kurslarıyla ilçede eksilik duyulan dil sıkıntısı sona erecek.
Karacabey Uğur Dershanesi Kurucu Müdürü Mehmet Yıldız, önemli bir hizmeti daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. İngilizce’nin dünya genelinde kabul edildiğine dikkat çeken Yıldız, isteyenlerin kursa kayıt yaptırabileceklerini söyledi.
Yıldız, “İngilizce yeterliliğinin her aşamasında eğitim veren Avrupa Dil Portfolyosu’na uyumlu bir sistemle hazırlanmış bir müfredatta eğitim veren bir kurumdur. Seçmiş olduğunuz dil kursunuz sonunda alacağınız sertifika birçok üniversite kurum ve oluşum tarafından tanınmakta ve İngilizce yeterliliği anlamında bir kriter oluşturmaktadır” dedi.
Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü; “Yaz boyunca devam edecek ve beginner seviyesinde eğitim verilecek olan “yaz dil okulu”, Akademik dönem boyunca devam edecek ve istenilen ‘kur’ların takip edilebileceği “akademik dönem kursları”, Üniversitelerin hazırlık sınıfları için yeterli İngilizce seviyesine ulaşabilmek için açılacak ve yaz boyunca devam edecek “üniversite hazırlık sınıfı kursları”, Farklı amaçlarla kullanılan ve İngilizce yeterlilik seviyesini farklı açılardan ölçen ulusal ve uluslar arası sınavlara (TOEFL, TOEIC, IELTS, SAT, KPDS, ÜDS, BULATS, TUS) hazırlık kursları olan ve akademik dönemde yapılacak olan “sınavlara hazırlık kursları” İş hayatına atıldıktan sonra özellikle farkına vardığımız yabancı dil eksikliğimizi, mensup olduğunuz meslek grubunun gerektirdiği şekilde eğitim alacağınız “mesleki ingilizce kursları” (finans and banking english, marketing english, english for human resources, academic writing skills…)”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.