Devler Ligi başlıyor!

Başvurular devam ediyor:
Karacabey’de ilk kez yapılacak “Devler Ligi” 08 Aralık’ta başlıyor. İki turnuvanın bir arada yapılacağı organizasyonda 30 yaş sınırı uygulanacak. “Gençler” ve “Olgunlar” olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek turnuvada, grubunda ilk 8’e giren takımlar, “Şampiyon” olmak için ter dökecek.
            Lig usulü yapılacak organizasyon sonunda “Gençler” ile “Olgunlar” kategorilerinin şampiyonları “Süper Kupa”da büyük ödül için kapışacak.
            Gençlerbirliği Karakaşlar Halı Saha Tesisleri’nin düzenleyeceği Devler Ligi’nde şampiyon olan takım büyük ödül olarak Gönen Kaplıcaları’nda 1 gece 2 gün tatil fırsatı elde edecek. Turnuvanın kura çekimi 05 Aralık’ta Gençlerbirliği Lokali’nde yapılacak.
            Devler Ligi Organizatörü ve Gençlerbirliği Karakaşlar Halı Saha Tesisleri Yöneticisi Kamil Çağlı, başvuruların halen sürdüğünü ve katılım ücretinin kişi başı 35 TL olduğunu bildirdi. Organizasyonun, Türkiye’de televizyonlardan naklen verilen Devler Ligi formatında olacağına dikkat çeken Çağlı, topun sürekli oyunda kalması için korner çizgilerine reklam panolarının konulacağını ve reklam vermek isteyenlerin kendilerine başvurabileceğini kaydetti.
            Çağlı, hafta sonları oynanacak ve 5 ay sürmesi beklenen turnuvaya katılmak isteyenlerin 0 544 276 60 56 numaralı telefondan bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.