Derbide zafer Gençler Birliği’nin

Karacabey Gençler Birliği Spor Kulübü, derbiden zaferle ayrılarak liderlik koltuğuna oturdu. İlk yenilgisini alan Belediye Gençlik Spor ise üçüncü sıraya geriledi.
1. Amatör Küme’nin iddialı iki takımı Pazar günü M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda karşı karşı karşıya geldi. Kıran kırana geçen karşılaşmanın 30. dakikasında Serkan ile golü bulan Gençler Birliği, derbiden 1-0 galibiyetle ayrıldı.
6 haftadır oynadığı karşılaşmalarda bir beraberlik ve 5 galibiyet alan Gençler Birliği, 16 puanla liderlik koltuğuna otururken, ilk yenilgisini alan Belediye Gençlik Spor ise 13 puanıyla üçüncü sıraya geriledi.
Küme’nin 6. haftasında oynanan diğer karşılaşmalar; Altınsaban Spor – Hüdavendigar 3-0, Çekirge Spor – Sırameşeler Spor 2-3, Çimen Spor – Akçalar Spor 3-1, Yunuseli Spor – Çırpan Gücü 7-1 sona erdi.
7. haftada ise; Karacabey Belediye Gençlik Spor, deplasmanda Yunuseli Spor ile karşı karşıya gelecek. Gençler Birliği de ilçe stadında Altınsaban Spor’u ağırlayacak. Haftanın diğer maçlarında, Akçalar Spor ile Çırpan Gücü, Sırameşeler Spor ile Çimen Spor ve Hüdavendigar ile Çekirge Spor kozlarını paylaşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.