Denizbank’tan üreticilere iftar yemeği

Karacabey’de geçtiğimiz günlerde hizmete giren Denizbank Şubesi, önceki akşam borsa lokantasında verdiği iftar yemeğinde üreticilerle bir araya geldi. Köy muhtarları, üretici temsilcilerin ve Denizbank bölge müdürlerinin katıldığı gecede, Şube Müdürü Ahmet Kenliğ, konukları kapıda karşıladı. Karacabey’de geçtiğimiz günlerde hizmete giren Denizbank Şubesi, önceki akşam borsa lokantasında verdiği iftar yemeğinde üreticilerle bir araya geldi.
Köy muhtarları, üretici temsilcilerin ve Denizbank bölge müdürlerinin katıldığı gecede, Şube Müdürü Ahmet Kenliğ, konukları kapıda karşıladı.
Karacabey’in üreten bir şehir olduğuna dikkat çeken Şube Müdürü Ahmet Kenliğ, Denizbank’ın her zaman Türk tarımının ve Türk çiftçisinin yanında olduğunu kaydetti. Hizmet için geldiklerini dile getiren Kenliğ, “Amacımız Karacabey’in ve üreticinin kalkınmasıdır. Berekete bereket katmak için buradayız. Denizbank, ülke genelinde 2007 yılında 120 bin çiftçiye 850 milyon YTL kredi tahsis etmiştir. Bu oran özel bankalar arasında en yüksek tarım kredisi kullandıran bankanın Denizbank olduğunu gösterir. 2008 yılında ise, 1.2 milyar YTL tutarında kredi sağlanmasını hedefliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.