Deneyimli politikacı Çayır halka gidiyor!

Deneyimli politikacı Çayır halka gidiyor!
*Belediye Başkan adaylığını açıklayan Mahmut Çayır, şu an için hiçbir siyasi parti üyesi olmadığını ve halkın yönlendirmesine göre hareket edeceğini duyurdu.
Karacabey’de uzun yıllar Anavatan Partisi ilçe başkanlığı ve belediye meclis üyeliği yapan, KTSO Meclis Üyesi deneyimli politikacı Mahmut Çayır, şu an için hiçbir siyasi partiye bağlı olmadan Belediye Başkanlığı’na aday adayı olabileceğini açıkladı. 
Geçtiğimiz günlerde adı AK Parti ile anılan Mahmut Çayır, şu anda böyle bir durum olmadığını ve halkın isteğine göre hareket edeceğini söyledi. Hiçbir siyasi partiye üye olmadığını vurgulayan Çayır, adaylığını halkın yönlendirmesine göre sürdüreceğini ifade etti.
 Karacabeylilerden destek beklediğini belirten Çayır, seçildiği takdirde belediyecilik anlayışını ve yapacaklarını şöyle anlattı; “Her zaman bilgilendirildiği ve halkın denetimine açık bir belediye. Herkese eşit mesafede duran belediye. Halkın delikli kuruşunun, halk için harcandığı bir belediye. Kaynaklarını en verimli biçimde kullanan ve çok iş yapan bir belediye. Halkına hesap verebilen bir belediye. Çalmayan, çaldırmayan bir belediye, seçim rüşveti dağıtmayan bir belediye. Halka hizmeti, hakka hizmet sayan bir belediye. Şaibesiz bir Belediye. Partiler ve meclisi ile uyumlu çalışan bir belediyecilik anlayışı.
 Kısaca; hayalimizdeki Karacabey’i halkımızla birlikte yaratmaya talibim. Belediyeyi adaletli yöneteceğime ve Karacabey’i herkese eşit davranarak, tarafsızlık ilklerine sadık kalarak, dürüstlükten ödün vermeden, çağdaş bir anlayışla kalkındıracağıma namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.