Darısı Karacabey’in başına

Darısı Karacabey’in başına
Siyasilerin yapamadığını vatandaş yaptı
Mustafakemalpaşa’da yıllardan beri siyasilerin sürüncemede bırakarak yapamadığını vatandaş gerçekleştirdi. Süngü Spor Tesisleri yeni yüzme havuzu hizmete açıldı.
Mustafakemalpaşa’nın Atariye Mahallesi Sırma Caddesindeki Belediye motorlu Araçlar Garajının arkasındaki arazide inşa ettirilen yeni yüzme havuzu tesislerinin dün gece düzenlenen açılış törenine Mustafakemalpaşa Garnizon Komutanı Binbaşı S. Necat Engin, Emniyet Müdürü İskender Çalışır ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Törende açılış konuşmasını yapan Süngü Spor Tesisleri sahibi Vedat Süngü şunları söyledi;
“Herkesce bilindiği gibi yaratılan her canlı suda yüzmeyi öğrenmek zorundadır. “Denize düşen yılana sarılır” atasözü misali insanlarımızın da denize düştüğünde yılana sarılmaması için mutlaka yüzme sporunu öğrenmesi gerekmektedir. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde de hemen her dalda spor yapan kulüplerimiz mevcut. Maalesef, 7′den 70′e tüm insanlar için önemli olan yüzme sporu dalına önem verilmedi. Bu nedenle 20X25 ebadında 500 m2 alan üzerindeki yüzme havuzu, büyükler için 130 ve 160 cm. derinliğinde, küçük çocuklar için de 40 cm derinliğinde inşa edildi. Tesislerimizde; soyunma odaları, banyo, sauna, bay-bayan tuvaletleri, mutfak, resepsiyon, gelin-damat odası ve cafe bulunmaktadır. Düğün salonunun da mevcut olduğu tesislerimizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
Düzenlenen töreninin sonunda tüm katılanlara ikramda bulunulurken, yapılan havai fişek gösterisiyle de geceye renk katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.