Cumhuriyet’ten Koç’a teşekkür

Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Belediye Başkanı Ergün Koç'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Okul Müdürü Rafet Yılmaz, beraberinde öğretmenler ve anasınıf öğrencileriyle Başkan Ergün Koç'u ziyaret etti. Okullarına belediye tarafından yapılan desteklerden duydukları memnuniyeti dile getiren Yılmaz, son olarak yapımına başlanılan çocuk oyun grubunun öğrenciler arasında büyük sevinçle karşılandığını dile getirdi.
Cumhuriyet İlköğretim Okulu içindeki ilkokul binasının arkasında kalan dar bir alanın değerlendirilmesi için Belediye Başkanlığından yardım isteyen okul yönetimine olumlu yanıt veren Başkan Ergün Koç, “Okulun arka kısmında çalışmalara başlamıştı. Başlatılan çevre düzenlemesi ile ana sınıf öğrencileri ve minik öğrencilerin kullanabileceği oyun parkı yapımı da akabinde gerçekleşecek. Bu çocuklarımızı kısa sürede oyun guruplarına kavuşturacağız” dedi.
Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı ve ardından Cumhuriyetli miniklerin yeni oyun parkına kavuşacaklarını ifade Başkan Koç'a okul öğretmenleri ayrıca teşekkür için çiçek takdim etti. Öğretmenlerden böyle bir hediye aldığı için duygulandığını sözlerine ekleyen Başkan Ergün Koç, eğitime yapılacak yardımın her zaman arkasında olduklarını sözlerine ekledi.
    Okul Müdürü Rafet Yılmaz da, bu zamana kadar kendilerini yalnız bırakmadıklarını ve olanaklar dahilinde Belediye'nin katkılarının sürdüğünü belirterek, okul yönetimi ve okul ailelerinin duydukları memnuniyeti Başkan Koç'a iletti. Ziyaretin ardından Başkan Koç öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.