Cumhuriyetli öğrenciler, engellilerin yanında

Cumhuriyetli öğrenciler, engellilerin yanında
*Cumhuriyet İlköğretim Okulu Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü’nden 10 öğrenci ve Öğretmenleri Musa Öztürk’ün kendilerini sık sık ziyaret etmesinden mutlu olduklarını belirten Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği, Pazartesi günü saat 14.00’te düzenleyecekleri “Aşure Günü”ne tüm halkı davet etti.
Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü’nden 10 öğrenci önceki gün, Öğretmenleri Musa Öztürk ile birlikte Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Ziyaretlerini sıklaştıran öğrenciler, engelli vatandaşlarla birlikte olarak onlara her anlamda moral vermek istediklerini belirtti. Üçüncü kez dernek başkanlığına seçilen Serhad Çetin Şener ve dernek üyelerinin sorunlarını teker teker dinleyen Cumhuriyetli öğrenciler, engelli olarak yaşamanın zorluklarını bildiklerini kaydetti.
Kulüp Öğretmeni Musa Öztürk, engelli vatandaşların yaşadıkları sıkıntıları herkesle paylaşarak çözüm bulmak istediklerini belirterek, desteklerini sürdüreceklerini yineledi. Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, dernek üyelerinin günlük yaşamda karşılaştıkları sıkıntılara üzüldüklerini ve bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet etti.
Dernek Başkanı Serhad Çetin Şener ise, öğrencilerin kendilerini sık sık ziyaret etmesinden memnun olduklarını belirterek, gelecek nesillerin özürlü ve engelli vatandaşlara değer veren bireyler olarak yetişmesi temennisinde bulundu.
Dernek üyelerinden “Aşure Günü”
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği, Pazartesi günü saat 14.00’te Aşure Günü düzenleyecek. Tüm Karacabeylileri davet eden Dernek üyeleri, Aşura Günü’nde vatandaşlardan destek beklediklerini özlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.