Cumhuriyet’in şenliği göz doldurdu

Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun düzenlediği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliği”nde öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri konuklara unutulmaz anlar yaşattı.
Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki şenlik, Garnizon Komutanı Per. Bnb. Kemal Ellialtıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mine Soylu İzmir, Cumhuriyet Savcısı Fuzuli Aydoğdu, Yavuz Yüzlü, Jandarma Komutanı Yzb.Galip Erbil, Yargıç Ramazan Kırtay, Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin ve velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Okul Müdürü İsmail Şen’in kısa konuşmasının ardından, öğrenciler okudukları şiirlerle büyük alkış topladı.
Öğrencilerin hazırladıkları, “Balon yarışı”, “Sandalye kapma”, “Yoğurt yeme”, “Yumurta taşıma” ve “Çuval yarışması” izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.
Özer Gediktaş ve Onur Eren’in seslendirdiği türküler de şenliğe ayrı renk katarken, Cumhuriyet İ.Ö.O. Halk Oyunları ekibi de Kırklareli, Silifke ve Keles yöresinden seçtikleri oyunlarıyla göz kamaştırdı. Miniklerin hünerlerini sergilediği Kafkas oyunları da öğrenci velilerinin büyük beğenisini kazandı.
Daha sonra Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4/B sınıfının canlandırdığı “Egemenliğe Varış” adlı şiirin tiyatro gösterisi de duygulu anlar yaşatırken, 2’inci sınıf öğrencileri de step gösterisiyle izleyenleri mest etti.
Büyük beğeni toplayan şenlik, miniklerin müzik eşliğindeki gösterileriyle ve Flüt Korosu’nun seslendirdiği birbirinden güzel 23 Nisan marşlarıyla son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.