Cumhuriyet ve Atatürk’lü öğrencilerin başarısı ödüllendirildi

Karacabey Cumhuriyet ve Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin DSİ 11. Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye girmesi Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan tarafından ödüllendirildi.
DSİ 11. Bölge Müdürlüğü’nün düzenlediği “Küresel Isınma ve Su” adlı resim ve kompozisyon yarışmasında Cumhuriyet İlköğretim Okulu’ndan 8-A sınıfı öğrencisi Anıl Köse, “Suyun yaşam için önemini” temalı eseriyle resim dalında il birincisi olurken, Atatürk İ.Ö.O’ndan 8-C sınıfı öğrencisi Simge Temel “Bir bardak su verirmisin?” adlı eseriyle kompozisyonda üçüncü oldu. Bursa genelinde 11 bin öğrencinim katıldığı yarış-manın sonuçları önceki gün açıklandı.
Bursa’da yapılan törenle ödüllerini alan Anıl Köse ve Simge Temel, dün de Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan tarafından ödüllendirildi.
Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Cumhuriyet İ.Ö.O. Müdürü İsmail Şen ile Atatürk İ.Ö.O. Müdürü Erdal Akdağ’ın da hazır bulunduğu törende, Resim dalında 1. olan Anıl Köse ve Kompozisyon dalında 3. olan Simge Temel, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan tarafından küçük altınla ödüllendirildi. Turhan, bir çok alanda olduğu gibi öğrencilerin elde ettikleri başarıdan mutlu olduklarını belirtti. Turhan, öğrencilerin kendilerine güven duyması halinde yapama-yacakları hiçbir şey olmadığını vurgulayarak, yakaladıkları bu başarının sürmesini istedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.