Cumhuriyet Alanı’nda milli maç coşkusu

Karacabey Belediyesi gerçekleştirdiği organizasyonla, Türkiye-Almanya Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçını dev ekrandan sporseverlere sundu.
Belediye Başkanı Ergün Koç ve Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören’in de aralarında bulunduğu yüzlerce futbol tutkunu Türk Milli Takımı’na önceki akşam Karacabey’den destek verdi. Cumhuriyet Alanı’nı dolduran genç, yaşlı, bayan ve çocuklardan oluşan coşkulu kalabalık maç öncesinde Flash TV’nin Rotamız Türkiye programında bir süre önce yayınlanan ve Karacabey’i tanıtan belgeseli izledi.Ellerinde ve omuzlarında Türk bayrakları ile 22 berabere devam eden Türkiye-Almanya maçını adeta stadyum ortamında seyreden Karacabeyli futbolseverlerin sloganları Cumhuriyet Alanı’nı çınlatırken, Almanya’nın son anda gelen golüyle ortalığı bir anda hüzün kapladı. Sporseverler, Avrupa Futbol Şampiyona’sında ilk kez yarı finale yükselen ve başarılı maçlar sergileyen Türk Milli Takımı’na övgü dolu sözler kullanarak evlerine döndü.
Karacabeyli futbolseverlerle Türkiye-Almanya maçını birlikte izleyen Belediye Başkanı Ergün Koç, maçı ve turnuvayı şu sözlerle değerlendirdi: “Sonucu ne olursa olsun, Türkiye Milli Futbol Takımı Avrupa Futbol Şampiyona’sına damgasını vurmuş, oynadığı her maçtan sonra gönüllerde taht kurmuştur. Her işte olduğu gibi, azim ve cesaret ile zaferlerin kazanıldığını ispatlamıştır. İnsanlarımıza büyük sevinç ve mutluluklar yaşatan Milli Futbol Takımımızı kutluyor, Türk halkını onurlandıran başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Belediye Başkanı Koç, Cumhuriyet Alanı’nda kendisiyle görüşen sporseverlere, Türkiye’nin turnuvada oldukça istekli ve son saniyelere kadar golü düşünen oyunuyla Avrupa Futbol Şampiyonası’na yeni bir heyecan getirdiğini belirtti. Turnuvadaki her takımın, “ Türkler gibi oynayalım” ifadesi kullandığını işaret eden Koç, milli takımın sosyal ve siyasi kaoslar içerisinde huzur-suz günler geçiren Türk Milleti’ni turnuvada kazan-dığı başarılar ve zafer mutlu-luğuyla ferah-lattığını sözlerini ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.