Çok çalışmak zorundayız!

Sadık Yılmaz And. Tic. ve Tic. Meslek Lisesi’ndeki programdan anlamlı mesaj:
Karacabey’de dün yeni eğitim ve öğretim yılı yapılan çeşitli etkinliklerle başladı. Sadık Yılmaz Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi’nde yapılan programda, çok çalışarak başarıya ulaşabileceği mesajı çıktı.
Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ile Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel’in katıldığı programa velilerde ilgi gösterdi.
Programın sunumunu Ede-biyat Öğretmeni Abu Bekir Uygur, açılış konuşmasını ise Okul Müdürü İhsan Vurgun yaptı.    
Yeni dönemin tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Vurgun, “Okulumuzu bizlere kazandıran merhum Sadık Yılmaz’ı sevgi ve saygıyla anıyoruz. Bu coşkuyu birlikte yaşıyoruz. Sizleri vatanını seven, bilgili ve dürüst bir şekilde milletin hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” dedi.
Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel, öğrencilerin öğretim hayatlarında mazeret üretmeden, “İyi ki yapmışım” demeleri gerektiğini belirterek, “Sizlerin çözüm odaklı bireyler olmanızı diliyorum” diye konuştu.
 Yeni eğitim ve öğretim yılında öğrenci, öğretmen ve velilere seslenen Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, “Zamanınızı iyi kullanın. Sizleri muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmak için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerine sevgiyle yaklaşmalıdır. Velilerimiz de çocuklarına sahip çıkmalı, onları sürekli takip etmelidir. Başarı bir bütündür. Birlikte çok çalışarak bu başarıya ulaşacağız” dedi. Turhan ayrıca, okulun kurucusu merhum Sadık Yılmaz’ı rahmetle yad ettiklerini sözlerine ekledi.
Konuşmaların ardından yeni dönemin ilk dersini Tarih Öğretmeni Mehmet Çiftci verdi. Çiftci konuşmasında, birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışmanın önemine vurgu yaptı.
Okul öğrencilerinden Meliha Akansel’in okuduğu “Öğrenmek İstiyorsak” isimli şiir büyük alkış aldı. Daha sonra ÖSS’yi kazanarak iyi okullara gitme olanağı bulan öğrenciler, duygularını arkadaşlarıyla paylaştı.
Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknik Öğretmenliğini kazanan Okan Kale ile Gazi Üniversitesi Endüstriyel Sanatlar Eğitim Fakültesi İşletme Öğretmenliğini kazanan Oğuz Arkan, Duygu Örüm, İsmail Gültekin, Velican Taşgit ve Melek Tosun, arkadaşlarına sistemli çalışarak başarıya ulaşabileceklerini anlattı.
 Program sonunda Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Sütaş Tedarik Zinciri Başkanı Tarık Tezel ile Okul Müdürü İhsan Vurgun, ÖSS’de başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.